18 października 2024 r. uczniowie kształcący się w zawodzie technik weterynarii i technik rolnik uczestniczyli w warsztatach zorganizowanych w ramach współpracy CKZiU w Łapanowie z UR w Krakowie. W trakcie zajęć nasi uczniowie pod okiem dr n. wet. Anny Migdał dokonywali fachowej oceny jakości produktów pochodzenia zwierzęcego. Badania dotyczyły głównie mleka, jego kwasowości, gęstości, lepkości i czystości. W trakcie ćwiczeń nasza młodzież miała możliwość korzystania z zaplecza naukowo-dydaktycznego Uniwersytetu ale co najważniejsze otrzymała możliwość poszerzenia swojej wiedzy i bogatej wymiany doświadczeń.
Opiekunowie: Barbara Radzięta, Barbara Rychel
„Cyfrowy Powiat Bocheński” - E-administracja w Powiecie Bocheńskim.
Używamy plików cookies w celu optymalnej obsługi Państwa wizyty na naszej stronie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.